Zoals gelukkig velen hebben kunnen meemaken was het benifietconcert een gezellig en muzikaal evenement waar we met een voldaan gevoel op terug kijken. Iedereen bedankt voor de komst en bijdrage. De bands Lua, Mudanthe, en Seeyouonstage hebben voor een afwisselend en opzwepende sfeer gezorgd. We hebben weer nieuwe donateurs erbij en dat is super. De afgelopen 2 maanden is er nog een ontwikkeling geweest die belanrgijk is te vermelden. Er er een samenwerking ontstaan met Kids Care, een organisatie die al langer bestaat en meerdere projecten op zijn naam heeft staan. De laaste 3 jaar zijn zij actief met vergelijkbare missie als de “onze”, gericht op netwerkondersteuning.  Zij zijn actief in hetzelfde gebied en na een aantal orienterende gesprekken is het duidelijk dat de beide stichtingen elkaar veel te bieden hebben en de handen ineen kunnen gaan slaan. Een klein voorbeeld hiervan is dat Kids Care een aantal dorpen onder hun hoede heeft (per dorp zijn de 5 armste gezinnen in het project opgenomen), en het aantal dorpen graag wil uitbreiden. Daarnaast kan Roosmarijn vanuit haar achtergrond als psycholoog mee gaan kijken naar de inhoud van de projecten en meedenken over verbeteringen binnen de begeleiding  aan de betrokken gezinnen.

Voor meer informatie over hun project zie

http://www.kidscarekenia.nl/

Margreet Lammers

Voorzitter