Fijn dat de aankondiging van onze workshoppendag u naar deze pagina heeft gebracht! U zult er al lezend achter komen dat ons aanbod deze keer een mix is van allerlei verwenmomenten met spirituele accenten. Actief en/of  passief, u mag het kiezen! Het is een middag om bij jezelf te komen, nieuwe aspecten van jezelf te ontdekken en ongetwijfeld ontspannen en opgeladen weer naar huis te keren. En dat allemaal in een interactief jasje. Hierbij stellen wij onze workshopleiders aan u voor!

1 Plezier in het delen

Marja Weddepohl is yogadocente in Apeldoorn en reageerde enthousiast op de vraag of ze een gastles wilde verzorgen tijdens onze workshoppendag. Maak kennis met haar fijne persoonlijkheid en heerlijke manier van lesgeven

Haar les zal een speelse mengeling worden van individuele oefeningen gecombineerd met oefenen in tweetallen of in een kring. Geven en ontvangen, aanraking, dichtbij de ander komen en bij jezelf zijn thema’s waar het in deze les om gaat.  Experiment en plezier staan bij haar voorop. Natuurlijk sluit de les af met een ontspanning.

Matjes zijn aanwezig.

Website:www.marjaweddepohl.nl

2 RelaxSing: zingen vanuit het hart

Het positieve effect dat zingen op mensen heeft wordt ten volle uitgebuit in de lessen RelaxSing, gegeven door muziekdocente Merel Harkink. Hierbij wordt in een veilige setting gezongen (meditatief, mantra’s, Taïzé, improvisatie) en aandacht geschonken aan ademhaling, ontspanning en stemtechniek. Geschikt voor zowel onervaren als ervaren zangers.

3 Schilderen:Vrijheid

Henk Schouten is voor de tweede maal van de partij bij deze workshoppendag. Henk maakt abstract figuratieve schilderijen. De vorige keer stond in het teken van landschapsschilderen. Deze keer nodigt hij u uit tot intuïtief schilderen onder invloed van Afrikaanse kleuren en ritmes. Een unieke manier om creativiteit in jezelf te ontdekken en daarbij een handje geholpen te worden door een professional!

De workshop is heel laagdrempelig, dus ook voor mensen die in zichzelf de kunstenaar nog niet hebben ontdekt.

Website:  www.ateliermirakel.nl

4 Het Imago Spel

Marion van den Brink kent u wellicht als u eerder heeft meegedaan met een workshop kleurenanalyse. Deze keer heeft ze een ludieke insteek om met het thema styling en imago aan de gang te gaan;

Sta jij wel eens vol twijfel voor de spiegel? Staat dit wel? Ben ik daarvoor niet te oud, te jong, te groot of te klein? Welke stijl past goed bij mij? Waar haal ik de moed vandaan om me anders te kleden? Hoe krijg ik een juiste uitstraling, die laat zien wie ik ben?

Of heel praktisch: waar vind ik de kledingzaak of kapper, die bij mij past?We hebben ze allemaal. Onze vragen. Het Imago Spel start met jouw meest urgente imago vraag. En je medespelers geven je feedback.

Het Imago Spel is een interactief, positief bordspel, dat op een speelse manier inzicht geeft in jouw imago en de facetten die daarbij een rol spelen. Het spel biedt je een laagdrempelige manier om imago advies te vragen en te laten zien wie je bent.

Website: www.kleurwijs.nl

5 Lachyoga

Yvonne Kamsma

Lachen is leuk, lachen is lekker, lachen ontspant, lachen is gezond………

Bij lachyoga lach je om niets. Door middel van allerlei speelse oefeningen word je lach op gang gebracht, onafhankelijk van je gevoel op dat moment. Je hoeft je dus niet goed te voelen om te gaan lachen. Je brengt de lach in beweging en laat deze opgewekte lach overgaan in een echte lach. Hoe vaker je dit doet hoe gemakkelijker het wordt om bij je echte lach te komen.

Laat je niet weerhouden en lach mee!!!!

Website:www.lachcirkelzutphen.nl

6 Verwennen 1-Gezicht

Niet bij alle workshops hoeft u zelf aan het werk. Vorig jaar bleek dit ook zeer aan te slaan.  Danielle Snijders van schoonheidssalon Beautyvision uit Apeldoorn kan u een leuke make over aanbieden doordat ze naast schoonheidsspecialiste ook visagiste is. Maar aangezien het een 1 op 1 contact van een half uur is kunt u  ook advies krijgen als het gaat om  huidverzorging, huidanalyse etc.  Danielle heeft een eigen schoonheidssalon en is gespecialiseerd in huidproblemen.

Website: www.beautyvision.nl

7 Verwennen 2-kennismaken met ayurvedische massage

Een ayurvedische massage zorgt ervoor dat lichaam, ziel en geest weer in evenwicht komen. Het stimuleert de zelfgenezende werking van je lichaam. Je voelt je fitter, je energiepeil gaat omhoog en je weerstand verbetert. Uiteraard is de ayurvedische massage zeer ontspannend en verhoogt het je welzijnsgevoel. Er wordt gewerkt met verwarmde olie. Omdat het een 1 op 1 contact is en om toch wat meer mensen de gelegenheid te geven de massage te ondergaan wordt tijdens deze middag het onderlichaam behandeld (bekken, billen, benen en voeten).  Ons eigen bestuurslid Margreet Lammers, yoga docente in opleiding, is getraind in deze vorm van massage. 

 8 Verwennen 3 – Haar

Heidi Willems, kapster, geeft je een nieuwe look. Wil je een keer op chique of heb je altijd al een pony willen uitproberen? Nu is je kans!
Roosmarijn gaat een keer voor krullen, hopelijk heeft Heidi nog een gaatje vrij, want vorig jaar bleek dit onderdeel erg in trek te zijn. Wees er dus snel bij!